Lygos apdovanojimai
Pražangos
2024-04-21 Techninė pražanga
2024-04-20 Techninė pražanga
2024-04-20 Techninė pražanga
2024-04-13 Techninė pražanga
2024-04-13 Techninė pražanga
Nuobaudos komandoms

Joniškio SK Vieningi
2024-04-20 Techninė pražanga

Kareem / Namai
Reitingas: 0
Parašė komentarų: 444

Įvykiai

2013-03-07 17:45
Ištrintas komentaras
AnonimasGyvenu laisvoje šalyje - laisvai reiškiu savo nuomone.Mano galva ponas Tomas123 yra pederastas. Kam neaišku - reikšmė : pederãstas [gr. pais (kilm. paidos) – vaikas, jaunuolis + gr. erastēs – įsimylėjėlis],. Vaikas kuris yra begalo myli stumti ant Žalgirio.


Hah, geras. Čia iš tos laidos, ane?

O jei į temą, tai linkiu pergalės ir išsaugotų vilčių.
2013-03-03 10:03
Profesionalus komentaras
Jeigu tik žiūri Bulls rungtynes - žinai, su kokiu užsidegimu (neabejotinai didžiausiu lygoje) jie žaidžia. Žaidėjai, anksčiau atlikdavę tik role-playerių vaidmenį tapo potencialiais all-star'ais. Manau, jie tikrai nueis iki PO pusfinalių, palikdami Atlantą už jų.

Bulls fanus gali neramini tik tai, kad Deng'as pastaruoju metu neberodo gerų rezultatų. O Noah vėl pasirodė nerealiai, o apie pasirodymą pasakė tik itek ""I'm not doing anything different. It's just opportunities." Šaunuoliai!
2013-02-21 20:21
Profesionalus komentaras
"bet gaila kad sirks ne uz lietuva"

Klįsti žiauriai ir matomai pažįsti tik Ryto komandos fanų vardo gadintojus. Aš, kaip visada, sirgsiu už Žalgirį, kaip ir visi mano pažįstami Ryto sirgaliai. Iš normalių Ryto fanų, mano galva, turėtų už Žalgirį sirgti apie 90 procentų, bet Tu tikriausiai tokių nedaug turėtum žinoti, nes jų šiame tinklapyje STIPRI mažuma. Visada tikras lietuvis sirgs už Lietuvos komandą ir nekitaip. Patikėk, Ryto fanai nuo neturinčių, ką veikti vaikų (todėl esančių žalių hateriais ir atvirkščiai) turi LABAI daug skirtumų. O šeip mano prognozė +11 šeimininkams :)
2013-02-07 14:56
Profesionalus komentaras
Gana gražios rungtynės, ypač patiko full-court pasas LeBronui. Heat buvo be Bosho, jis susirgo, Birdmanas gavo daugiau žaisti, bet tas gynyboje labiau, negu Boshas nepasiteisino (Points in the paint: HOU 50- MIA 36), nors reboundus pralaimėjo tik vienu kamuoliu, Udonis grab'ino net 13 (team-high). Matosi, kad Rockets'ai puolime dabar on fire, neseniai pakartojo NBA rekordą, dabar vėl neprastas pasirodymas priešininkų aikštės pusėje. Ne be reikalo Spoelstra sakė: "We held them to 108 [points]. That team can score. Even when we had an opportunity in the second half to get a double-digit lead, they came right back. That's what they do." Įtempta pabaiga, kai Raketos prisivijo, nors niekad nebuvo priartėjusios po run'o 2 kėliny. Heat'fanius su pergale, gaila, kad D-Mo neišleido.

P.S. Keista, bet HOU laimėjo fast-break taškus 20-11.
2013-02-06 19:59
Profesionalus komentaras
Man šiose rungtynėse labiausiai patiko Lewis’o Jacksono ir RaShaun’o Broaduso, buvusio Šiaulių įžaidėjo, mikrodvikova. Vis dėlto jie panašaus tipo, galbūt Broadusas dažniau imasi iniciatyvos, bet tiek fiziniai duomenis, tiek ir įžaidinėjimas jų panašus. Kai į aikštę įėjo Alijevas, Šiaulių puolimas, bent mano akimis, pagerėjo, kamuolys pradėjo greičiau judėt, jis gerai išnaudojo Papą. Antro kėlinio viduryje truputį teisėjai priminė apie save – davė techninę Neptūnui, Šiauliam – nesportinę. Vėliau prasidėjo labai gražus komandinis krepšinis iš abiejų ekipų, mažai gynybos. Tikriausiai retai asociacijas kelia žodžiai Neptūnas ir komandinis krepšinis, bet tikriausiai pirmą kartą šį sezoną jie sužaidė taip nesavanaudiškai. Kad ir tas epizodas, kai Vasylius iš tritaškio galėjo atakuoti laisvas, bet po krepšiu pamatęs Mikalauską nepagailėjo kamuolio.

Trečiame kėlinyje Neptūnas prarado iniciatyvą, sunkų metimą įmetęs Jacksonas išvedė į priekį šiauliečius, o nepraėjus nei trims minutėms po ilgosios pertraukos Neptūnas jau turėjo 5 komandines pražangas. Bet vėlgi viskas apsivertė aukštyn kojom ir Nepūnas įgyjo ženklesnę persvarą, po to vėl paleido Šiaulius. Jei neklystu, pirmaujanti komanda keitėsi net 22 kartus. Iš tikrųjų labai įdomios rungtynės, tikrai praskaidrino trečiadienio vakarą.
2013-01-28 18:43
Profesionalus komentaras
Zubčičius prieš tokią Palangą gal įgaus pasitikėjimo, nes reikia, kad jis kuo greičiau įsilietų ir prieš Astaną atsirevanšuotume už tas Stepo baudas Kazachijoj. Jau 31 pts Tomislavas ir jo average'as LKLe 31.
2013-01-17 23:34
Profesionalus komentaras
Nu jo... bet reikia pripažint - jie buvo stipresni. Netgi praktiškai be Sonny tašku, kuriuos su kaupu kompensavo kiti žaidėjai, o labiausiai kiek virš savęs sužaidęs Micovas ir Christmasas. Gražūs deriniai, puikus Teodosičiaus pasirodymas (kuris būna tikrai netaip dažnai), beveik be klaidu daryti deriniai, visapusiškas kapitono žaidimas, taktiku ir gynybos sistemu kaitaliojimas - tai šiandien buvo CSKA. O Žalgiris tuo tarpu tik atsakinėti kartas nuo karto sugebėjo ir toli gražu nekontroliavo situacijos. Pavieniai taškai rungtyniu nelaimės. Gaila, tikėjusi daugiau.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-01-17 22:52
Profesionalus komentaras
Nereikia tik panikuot, į TOP8 tikrai turėtume išeit, net ir be centru geru. Užtat mes turim trenerį, kuris net ir vidutiniokus dažnai iškelia daug aukščiau negu jie iš tikruju yra. Kad patektume reikia abu kartus nugalėti abi vokiečiu komandas ir Unicaja su Efesu, kas yra tikrai nesunku padaryti dabartiniam Žalgiriui. O pasikapoti dėl aukštesniu vietu su Realu ir Pao galėsim namie.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-01-12 16:27
Profesionalus komentaras
Taip, jo ūgis tikrai toks. Vienas universaliausių žaidėjų istorijoj. O su jo nuomone reikia sutikti, galbūt ne taip drąsiai reikia kalbėti, bet kad šis sezonas tikrai labai blogas sutikti aišku reikia. Dar yra šansų, galbūt bus padaryti greitas Gasolio trade'as ar dar kas nors keisis, bet labai kažką kardinaliai apversti tikriausiai nesiryš vadovai (ypač tokie, kokius turi LAL). Dabar dar ir buvo iškritę svarbiausi auktaūgiai, varžovai nebuvo iš lengviausiai įveikiamų, bet tikriausiai atsitiks taip, kad iš išpūsto burbulo sezono pradžioje ir planus, kaip įveikti MIA finale, gausis tik kritimas PO pirmam rounde. Taip, galima ieškoti kaltų kaip kad DH nepažaidžia, Gasoliui netinka žaidimas toliau, D'Antoni liepia nesigint ir t.t., bet nebūtina vesti sąmokslo teorijų, kad suprastum, jog Lakers reikia greitų ir kardinalių permainų, o galbūt reikia tiesiog iš naujo pirkti jaunimą, bandyti gauti šaukimus, nes daugeliu atvejų Lakersus jaunos, atletiškos komandos tiesiog apibėga.
2013-01-12 16:14
Profesionalus komentaras
Samara - eilinė rusų vidutinokė, kuri žaidžia dažniausiai kaip pametus galva, taip pat, kaip ir pas visas rusų komandas, labai priklauso ar pakrenta tritaškiai. Jeigu pasisektų ją greitai prispausti ir perimti iniciatyvą - rusam mažai šansų, bet jeigu ir vėl bus tampomasi, tai jau visi esam matę, kad galus žaisti ne lietuviam skirta. Žaidimas be derinių (rimtesnių), žaidžia banguotai, panašiai kaip Spartak, Enisey, Triumph, Nizhny Novgorod. Geriausias jų žaidėjas yra Simmonsas, neabejotinai Eurolygoje rinktų po 10+ taškų, taiklumas nerealus jo, puikiai fiziškai sudėtas, dažnai ant jo deda treneriai help-defensą, bet tikrai bent jau rytų Europoj nelabai sustabdomas. Kaip ir pirmame mače, manau, kad Lydeka tvarkysis tiek su Radoševičium (vienpusiškas, statiškas puolimas, prasta gynyba), tiek su Predragu (medinis). Nors ir Krilya prastesnio lygio, bet atsižvelgiant į tai, kad Rytas prasčiausioj formoj nuo, tikriausiai, savo atsiradimo, psichologija kritus, jau nežinia kiek pralaimėjimų streak tarptautinėj arenoj, tai galima pamatyti ir kova šiandien rimtesnę. Sirgsiu už Rytą, bet objektyviai tai didelės pergalės negalima laukt. Prognozė: LR + 9.