Lygos apdovanojimai
Pražangos
2024-04-21 Techninė pražanga
2024-04-20 Techninė pražanga
2024-04-20 Techninė pražanga
2024-04-13 Techninė pražanga
2024-04-13 Techninė pražanga
Nuobaudos komandoms

Joniškio SK Vieningi
2024-04-20 Techninė pražanga

Kruonio Žaibas
74:78
(16-11 24-24 22-18 10-19
 2-6)
2015-01-31
15:00
Rumšiškių Baldai
Žiūrovai: 50



Komentarai

Viskas px.
Man tai kaip tik zaibo sudetis atrodo lygeverte ir wisi 10-11 zaideju galintys zaisti...Tiesiog wyram kazko pritruko . Bet manau finalo ketverta pasieks. O rumsiskes tai pati nestabiliausia komanda is minus 16 isbrenda ir dar sugeba laimet... zavi tik ju kovingumas daugei nera ka pasakyt apie zaidima .nes viska improvizuoja.Teisejai puikiai sudirbo. Lukas tikrai buvo puikus .tas papajus tik grybavo.
2015-02-03
-7
Atsakyti
Kaisiadorietis
Tegu zaidzia tas zaibas, gal po tokiu pralaimejimu zaibo kelios zvaigzdes, kurios komandoje zaidzia tik del sriubos lekstes, nusileis ant zemes. Nes i cirka jau panasu kai ant suoliuko tarpusavi bando sau gerkles perkast o komandos vadovas bando nuraminti kisdamas sumustinius zvaigzdems i burnas. Tegu leidzia geriau jauniems zaidejams pasireikst nes toms zaibo zvaigzdems belieka sedet ant suoliuko su zaibo kaklaraisciais ir valgyt saldainius su zaibo atributika.

O del teisejavimo pritariu, gal paprasciausiai nebuvo kam teisejaut.

sekmes
2015-02-01
+6
Atsakyti
Galiu šiek tiek patikslinti tamstos komentarą. Kaišiadorių rajono pirmenybėse žaidžia Kruonio SK Jungtinės Pajėgos. Jei neklystu, dar pernai ši komanda rungtyniavo ir MML. Dėl kokių priežasčių šios komandos nebeliko Mūsų lygoje manau gali atsakyti tik pats komandos vadovas. Kalbant apie namų aikštę, tai būtent Kruonio aikštelė yra nestandartinė, mažesnė nei priklauso. O kad komanda žaidžia ne miestelio aikštelėje, tai čia ne naujiena. Nes pvz Rumšiškės žaidžia Pravieniškių salėje, kitos komandos žaidžia Biržų ar Rokiškio mieste. Daugiau gal ką atsakys Martynas.
2015-02-01
+2
Atsakyti
ziurovas
Klausimas mml lygos vadams?jai turnyras vadinasi mazu miesteliu lyga ir zaidzia tik mazi miesteliai tai kodel tada vadinama kruonio zaibo komanda registruojasi kruonio miestelio vardu nors visi zaidejai yra is kaisiadoriu miesto ir gyvenime nebuve paciam kruony jiems turi buti uzdrausta dalyvauti siose rungtynese net varzybos vyksta kaisiadoryse.nors kaisiadoriu rajono lygoi zaidzia dar viena komanda kuri vadinasi irgi kruonio zaibas bet ten jau visi zaidejai yra vietiniai kruonio gyventojai.as manau kad si lyga turi buti unikali tuo kad zaidzia tu mazu miesteliu ar salia esanciu kaimuku zaidejai,tas pats musu grupei su beizioniu komanda kur visi is vilniaus.antras klausimas kaip gali teisejaut rungtynems zaibo komandos trenerio sunus?apie svilpima i viena puse nera net ka kalbeti.nepaisant visko rumsiskes ir teisybe laimejo
2015-02-01
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.