Lygos apdovanojimai
Pražangos
2024-04-21 Techninė pražanga
2024-04-20 Techninė pražanga
2024-04-20 Techninė pražanga
2024-04-13 Techninė pražanga
2024-04-13 Techninė pražanga
Nuobaudos komandoms

Joniškio SK Vieningi
2024-04-20 Techninė pražanga

JJ88 / Namai
Reitingas: 0
Parašė komentarų: 290

Įvykiai

2015-07-16 17:11
Uždrausta komentuoti
my:DDDDDDDDDSupratai,bent ka parasei durneli???Be Kavaliausko..Kavaliauskas siuo metu geriausia Lietuvoje rungtynaisjantis C.Gudaiciui zymiai didesne konkurencija sudarys negu klipata Javtokas..Ar as kazka uzmirsau??gal darkokiu yra c lizinge???Tu galvoji lrytas mete ispirka i ora?))Parduos trigubai brangiau po metu.


Ei kause tu, as apie treneriu zaidimo schemas kalbu bukaproti tu, sude remetes pagrinde pf ir "greiciu" nors nelabai gaunas ir rytas galejo daugiau laiko pasiulyt eikstelej, nes kibiro taurej nera tiek sunkiu varzybu kiek Eurolygoj, tad baik nusikalbet ir sekmes tikintis bent jau lkl laimet kitais metais, nes kibire vel nepasieksit final four, nebent i astuntuka issikaposit per stebukla...
2012-04-04 07:37
Ištrintas komentaras
Gaila DC, o kad zole pucia tai viskas normalu, dauguma negriuku ta daro Europoj.. O siaip ka jus cia rasinejat apie visa komanda, tai ka galiu pasakyt- reikia tik tiketis, kad Romka nebesikis ir tik investuos pinigus, nusamdys valdyba normalu treneri ir toliau jau jis viska darys su komanda.. Bet kolkas tai Romka nieko nenesa, nusisneka ir t.t., valdyba totaliai gryba pjauna ir sedi tie, kurie subines tik laizyt moka savininkui, o dirbt nesugeba.. Gaila man Zalgirio, nors visom keturiom tik uz ji ir einu 90% varzybu, bet reikia, kad keistusi poziuris visu dirbanciu ten..
2012-03-26 14:34
Profesionalus komentaras
to Dzoned

Turbut net nezinai ka reiskia ciurnos traumos? Negali dabar nustatyt jeigu cia raisciu problemos del patinimu, padarys ryt arba poryt magnetini rezonansa ir pamatys ar tik patempe ar plyso.. Ir tik poto gales ji ant koju statyt, nes netinkamas gydymas tik viska blogintu.. Kai paciam plys raisciai ciurnos paziureciau ka darytum, niekam nelinkiu tokios traumos, zinau ka reiskia.. O Zalgirio zaidejus gydo geriausi Lietuvos gydytojai, kaip ir rinktines, pasidomek pries rasydamas nesamones;)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-02-10 13:16
Profesionalus komentaras
Laimet gal ir galetu jie pries maccabi, jeigu turetu noro, o paskaicius tokius interviu tai jie totaliai dzin tas kasis... Nesuprantu kas jiem yra, einam visi, palaikom, o jie taip rodo savo nora zaist, ziauru... Su tokiu nusiteikimu nelaimesim mes nieko siais metais, tik lkf ir lkl... Geda del kai kuriu zaideju man, tikiuosi kita sezona surinks labiau bendraujancia komanda, kuri dektu noru laimet bent vienas varzybas...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt