Lygos apdovanojimai
Pražangos
2024-04-21 Techninė pražanga
2024-04-20 Techninė pražanga
2024-04-20 Techninė pražanga
2024-04-13 Techninė pražanga
2024-04-13 Techninė pražanga
Nuobaudos komandoms

Joniškio SK Vieningi
2024-04-20 Techninė pražanga

Pirmyn_vilniečiai_ / Namai
Reitingas: 0
Parašė komentarų: 141

Įvykiai

2013-10-08 21:32
Uždrausta komentuoti
Aartūras MilaknisGRIUjo,redikas tai degradas-ji isleidzai i visas rungtynes po 17 sekundziu tik patersti,kaip seska...o buvo toks perspektyvus-butu galejes vykti i NBA padavineti JV ranlsluoscius ir kamuolius bei masaza acaitei padaryti.na o dabar jo laukia jobanto likimas-alkoholis,prostitutes,drebancios rankos ir kokainas rytais...Veliau nuzudymas bei kalejimo gaidynas-is ciulpykles matosi!Sakiau gi,kad jis degradas :-(Įdomu Redikas skaito dabar komentarus, vistiek iš rungtynių pašalintas


Jo neturi ką veikt tai bnews komentarus skaito, nu bet ir debilų yra žalgirio fanų ...
2013-05-10 19:14
Ištrintas komentaras
vakar zinot droziu droziu per diena ir bb ziuriu ritas losia nx krw o kai zalgiris zais tai nzn ar drosiu o jus daug droziat?
2013-05-10 19:14
Uždrausta komentuoti
vakar zinot droziu droziu per diena ir bb ziuriu ritas losia nx krw o kai zalgiris zais tai nzn ar drosiu o jus daug droziat?
2013-05-10 19:12
Ištrintas komentaras
Pirmyn_vilniečiai_vakar zinot droziu droziu per diena ir bb ziuriu ritas losia nx krw o kai zalgiris zais tai nzn ar drosiu o jus daug droziat?


jo cj drosiu
2012-10-23 22:22
Ištrintas komentaras
Nu ir kaip visada, žalfaniai kuria temas skirtas Rytui, nu ir juokingi tie žmonės, dar suprasčiau rimtai diskutuotų, o dabar patys sukuria ir rašinėja nesamones vaikai.
2012-06-16 19:50
Ištrintas komentaras
CM DrunkAdministratoriai, trinkit lauk šitą temą, o visi kiti nedarykit sau gėdos joje diskutuodami. Šita komandėlė niekam neįdomi, o jei kam ir įdomi, tai tik keliems narkomanams ir protiškai atsilikusiems primatams


Kad tu net pats nesupranti, kad save susivartai...
2012-04-26 21:30
Ištrintas komentaras
Juokinga :DD net šiauliečiai ne taip dėl teisėjų mysčioja, kaip žalgrybiukai.O Šiaulius tikrai sveikinu su gera kova, patampėt nervus visiems, linkiu sėkmes jums bbl ir lkl dėl 3 vietos.Na o žalgirio fanai nebūtų žalgirio fanai, jei nemyžtų į kelnes dėl teisėjų, ot verksniai.O kalbant, kad "vos į finalą pateko prieš Šiaulius", tai jums reiktų prisimint, kad patys Šiauliuose buvot gan užtikrintai patvarkyti.Sal4j atmosfera buvo nesveika. Sėkmės Lietuvos Rytui! Pirmyn vilniečiai !
2012-04-15 15:32
Ištrintas komentaras
ednis7sabojko cia savo ta susmirdusi zalgiri kisat, eikit komentuot i zalgirio - rudupio skilt :) Pirmyn vilnieciai!!!jūs vir rėkiate pirmyn pirmyn ale niekaip taip ir nenueinat :) jau nuo rudens rėkėte, kad būsite visur pirmi, bet...


Jūs vis rėkėte, kad va vtb būsim 1, eurolygos final 4, bet taip ten ir nenuėjot. Jei nori šaltinio iš kur šitą traukiu, tai sakyk ir numesiu link'ą
2012-04-15 15:10
Ištrintas komentaras
SPQRPirmyn_vilniečiai_SPQRPirmyn_vilniečiai_Sėkmės Lietuvos rytui.Reikia baigt pergale šitą turnyrą, atsirevanšuot Spartakui ir grįžt į Vilnių pakelta galva.Pirmyn vilniečiai.Aha, jei siandien iskovos pergale tai bus tiesiog nerealu po vakarykscio nuleidimo ant zemes. Siandien pergale gali buti nors ir 50tsk persvara, bet esmes tai nepakeis nes visi puikiai jau vakar suprato kad FUKSAI JAU BAIGESI.Tai jei fuksai baigėsi tada Rytas tikrai turėtų laimėt.Fuksai baigesi jau vakar ir ta tu vaikeli puikiai supranti, siemet tavo apgailetina vainausku komuniagu komandele nei karto nelaimejo pries auksto lygop komanda, vakar Valensija tai AKIVAIZDZIAI parode, o siandien vienos ar kitos komandos pergale yra absoliuciai niekine.


O tai tu man pasakyk prieš kokią aukšto lygio komandą laimėjo žk?Kiek pamenu tai jum ir aukšto lygio komandos nereikia, užtenka kibiro (kaip jus vadinat) vidutiniokų, kad sutraiškytų ant 30 taškų jus.
2012-04-15 15:06
Ištrintas komentaras
SPQRPirmyn_vilniečiai_SPQRPirmyn_vilniečiai_SPQRPirmyn_vilniečiai_SPQRPirmyn_vilniečiai_Sėkmės Lietuvos rytui.Reikia baigt pergale šitą turnyrą, atsirevanšuot Spartakui ir grįžt į Vilnių pakelta galva.Pirmyn vilniečiai.Aha, jei siandien iskovos pergale tai bus tiesiog nerealu po vakarykscio nuleidimo ant zemes. Siandien pergale gali buti nors ir 50tsk persvara, bet esmes tai nepakeis nes visi puikiai jau vakar suprato kad FUKSAI JAU BAIGESI.Tai jei fuksai baigėsi tada Rytas tikrai turėtų laimėt.Fuksai baigesi jau vakar ir ta tu vaikeli puikiai supranti, siemet tavo apgailetina vainausku komuniagu komandele nei karto nelaimejo pries auksto lygop komanda, vakar Valensija tai AKIVAIZDZIAI parode, o siandien vienos ar kitos komandos pergale yra absoliuciai niekine.O tai tu man pasakyk prieš kokią aukšto lygio komandą laimėjo žk?Kiek pamenu tai jum ir aukšto lygio komandos nereikia, užtenka kibiro (kaip jus vadinat) vidutiniokų, kad sutraiškytų ant 30 taškų jus.Kas tas zk ir prie ko cia jie jei tema yra apie antrarusia vainausku komuniagu laikrascio komanda kuria siemet dusino bei sparde ne tik auksciausio lygio Europos komandos, o toks kaip Zalgiris aplamai spardo totaliai jau antra sezona is eiles rezultatu 10 - 1 berods?Pats sakai prie ko čia žk ir pats ją pamini.Be to aš negirdėjęs " antrarušės vainausku komuniagu laikrascio" komandos ir jei tokia ir yra tai tema ne apie ją, o apie Vilniaus Lietuvos Rytą.Kas yra zk as nezinau, o paminejau tik tai kas tavo komandele siemet ( ir ne tik) spardo. Antraruse tavo komandele yra todel kad renkasi zaidejus is antrarusiu atlieku, zaidzia antraruseje taureje, o vainausku komuniagom kodel yra vadinami tai pasidomek kas tavo komanda ikure, yra jos dabartiniai savininkai bei kokiai partijai jie priklause.


Na, tie antrarūšiai (kaip tu sakai) žaidėjai bent sugebėjo įveikt lokomotyvą.Kas komandą įkūrė aš puikiai žinau, bet tau tokie dalykai turėtų mažiausiai rūpėt, nes tada tu net nebuvai suprojektuotas.Na o zk yra zalgiris kaunas trumpinys(kartais būna kitoks, bet esu matęs ir tokį),kaip kad šiandienos varžybose Lietuvos Rytą sutrumpina "LIE" , keista, kad nežinai, kas yra žk, galėtum nors kartais krepšinį pažėt, ar tėvai neleidžia?